Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

"«Ιοί»: Οι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα"


"Οι επιθανάτιοι σπασμοί των «Ιών» της «Ελευθεροτυπίας» δύσκολα πλέον επικαλύπτονται. Οι λακέδες του Σόρος είναι τόσο πλέον γνωστοί στον ελληνικό λαό που προκαλούν την οργή και πολλών Συνασπισμένων. Δεν πείθουν, παρά μόνο τους επιδοτούμενους του σιναφιού τους: τους ποικίλους «αριστερούς» αρουραίους των υπονόμων.
Είναι τόσο κραγμένοι και ξεδοντιασμένοι δωσίλογοι που κινδυνεύουν να χάσουν και τις επιδοτήσεις, καθώς και τα ποικίλα καθεστωτικά τους προνόμια. Γι' αυτό σπαράζουν σαν...

το σφαγμένο κόκορα, ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια πράγματα: Τις ίδιες αλχημείες πολτοποίησης (η πεμπτουσία της νεοταξικής ισοπέδωσης) ολόκληρης σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας μέσα στο «σακί» του «εθνικισμού» και του «ρατσισμού». Οι άμοιροι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η ελληνική κοινωνία τους έχει πλέον πάρει χαμπάρι και επιμένουν υστερικά και καθόλου «ανανεωτικά» στα ίδια τεχνάσματα απάτης και στο ίδιο φαιό τους οπλοστάσιο κατασυκοφάντησης όλων όσων αντιστέκονται στις ιμπεριαλιστικές θηριωδίες και σκευωρίες, καθώς και στα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα της πολυπολιτισμικότητας.

Διαβάστε τη νέα, αγωνιώδη, απελπισμένη, αλλά και λυσσώδη απόπειρα των «Ιών», Εδώ:



http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=50520892,65358012,73260604,87304124


Εμμένουν, με υστερική και απελπισμένη εμμονή στο μπαγιάτικο και αναποτελεσματικό τέχνασμα που χρησιμοποίησαν στο βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού: Στην ιδεολογική και πολιτική ταύτιση όλων όσων απέρριπταν το εκτρωματικό «ιστορικό» μύθευμα της Ρεπούση.

Το ίδιο δόλιο και αντιεπιστημονικό τέχνασμα χρησιμοποιούν και σήμερα τα υπαλληλάκια του Σόρος εναντίον όλων εκείνων που δεν αποδέχτηκαν την τρομοκρατία των κουκουλοφόρων και πλιατσικολόγων και την καθεστωτική «άποψη» περί «εξέγερσης» της νεολαίας.

Ανέσυραν, λοιπόν, το γνωστό κατασκευασμένο σάκο τους, το άθλιο σόφισμα: «εθνικιστικός χώρος» και τσουβάλιασαν εκεί μέσα τους πάντες, ισοπεδώνοντας εντελώς διαφορετικές κοινωνικές (ταξικές) ποιότητες, διαφορετικά ιδεολογικά χαρακτηριστικά και πολιτικές ταυτότητες. Όλα ένα πρόσωπο.

Ο Μίκης ταυτίζεται έτσι, με αυτό το τσαρλατάνικο, αλλά πολύ γνωστό φαιό τέχνασμα, με τον Καρατζαφέρη και τη Χρυσή Αυγή, το ίδιο ταυτίζονται με τους «ακροδεξιούς» το ΚΚΕ, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, όλοι όσοι είχαν μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων, ακόμα και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ που διατύπωσαν άλλη άποψη από αυτοί των υπαλλήλων του Σόρος.

Με αυτό το γνωστό σόφισμα του καθεστωτικού ολοκληρωτισμού, το οποίο αποτελεί σήμερα το τρομοκρατικό τέχνασμα της αυτοκρατορίας και των αφεντικών των «Ιών», όλες οι δυνάμεις και οι ποιότητες οι κοινωνικές και πολιτικές είναι «εθνικιστικός χώρος»: Τέτοιο αβαντάζ στον «ακροδεξιό εθνικισμό» μόνο οι επαγγελματίες «αντιεθνικιστές» και τα φερέφωνα του «πλανητικού εθνικισμού» θα μπορούσαν να κάνουν.

Οι λωποδύτες, υπάλληλοι του Σόρος, στο όνομα του «αντιεθνικισμού» δεν κατασκευάζουν απλώς τα «σκιάχτρα» του «ακροδεξιού εθνικισμού», αλλά και τα επιδοτούν πολιτικά, κατάφορα: Δεν τα δαιμονοποιούν απλώς, αλλά τα εμφανίζουν σαν απόλυτα, ιδεολογικά και πολιτικά, κυρίαρχα μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Φυσικά, οι «Ιοί», μέσα στην τρέλα της δωσίλογης υποταγής τους στα παραρτήματα του Σόρος και του πλανητικού ιμπεριαλισμού, δεν αντιλαμβάνονται τη μεγάλη αντίφαση της λογικής τους και του αχαλίνωτου τσαρλατανισμού τους.

Μιλάνε για τη μεγαλύτερη νεολαιίστικη «εξέγερση» στην ελληνική ιστορία, αλλά συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας και των πολιτικών της δυνάμεων ήταν αντίθετη!!!

Γιατί αν προσθέσει κανείς στις δυνάμεις της «Δεξιάς», τις δυνάμεις του «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών σκόρπιων τότε τι μένει; Μια ασήμαντη μειοψηφία Συριζαίων, οι «Ιοί» και οι «νταβάδες» που προέτρεπαν και μίλαγαν για «εξέγερση».

Ένα τέτοιο αξιοθρήνητο πιόνι των «νταβάδων» και του Σόρος είναι οι «Ιοί». Και αυτοί οι ιδεολογικοί «μπάτσοι» μοχθούν να εμφανίσουν το νταβατζιλίκι, τους κουκουλοφόρους, τις φωτιές, καταστροφές και τα πλιάτσικα «εξέγερση» της νεολαίας.

Έξω, όμως, από αυτά τα δόλια τεχνάσματα απάτης και ταύτισης των πάντων, για την ουσία οι «Ιοί» δεν λένε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Πώς θεμελιώνουν ότι τα «Δεκεμβριανά» αποτελούν τη μεγαλύτερη ιστορική εξέγερση της νεολαίας; Πάνω σε αυτό τσιμουδιά.

Ούτε λέξη για τα χαρακτηριστικά αυτής της «εξέγερσης», τους «σταθμούς» της, το «υποκείμενό» της, τους πρωταγωνιστές και ηγέτες της, τις «απόψεις» της , τα «συνθήματά» της, τους στόχους της, τα μέσα οργάνωσής της, τα οράματά της και πολλά άλλα που το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει αναλύσει διεξοδικά.

Παρακάμπτουν για άλλη μια φορά τα ουσιώδη οι «μπράβοι» του Σόρος και επιδίδονται σε τεχνάσματα εξομοίωσης των πάντων και ισοπέδωσης των κοινωνικών, ιδεολογικών και ιστορικών ποιοτικών χαρακτηριστικών.

Αποσκοπούν φυσικά και σε κάτι ακόμα. Στη στοχοποίηση και τρομοκράτηση όλων εκείνων που αποκαλύπτουν το ρόλο τους και το ρόλο των αφεντικών τους.

Μάταιο κόπος. Αν κινδυνεύουν κάποιοι είναι οι δωσίλογοι και οι γενίτσαροι του Αμερικανισμού, του Σόρος και του σιωνισμού. Είναι οι «Ιοί», αυτά τα ανδρείκελα και μίσθαρνα όργανα του πλανητικού κράτους. Ο ελληνικός λαός τους έχει αντιληφθεί πλέον και μέρα με την ημέρα ο ρόλος τους, καθώς και των ομοίων τους, γίνεται ολοένα και πιο καθαρός…

Πέρασαν πια οι εποχές που μπορούσαν να τρομοκρατείται ατιμώρητοι…

Και κάτι τελευταίο: Αυτοί οι εραστές της «εξέγερσης» γιατί έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους μπροστά στην ιμπεριαλιστική θηριωδία του Ισραήλ και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων; Το ερώτημα είναι ρητορικό, γιατί όλοι γνωρίζουμε τους ακατάλυτους «δεσμούς» των «Ιών» με το κράτος του σιωνισμού…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: