Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Τι διακυβεύεται πραγματικά στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009

Αντί προλόγου...To "εν κρυπτώ" ούτε έχει, ούτε θέλει να έχει δεσμούς με κόμματα. Επιδιώκει να είναι πατριωτικό με την πλέον καθαρή έννοια του όρου, και έχει πολλές φορές στηλιτεύσει πράξεις και απόψεις επιζήμιες για τα εθνικά μας συμφέροντα, από όποιο κομματικό χώρο και αν προέρχονταν. Όμως το ότι δεν έχουμε κομματική ταυτότητα δε σημαίνει ότι δεν έχουμε και άποψη για τις επερχόμενες εκλογές - Έχουμε και θεωρούμε καθήκον μας να την πούμε:

Ας μιλήσουμε καθαρά: στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 δε διακυβεύεται ούτε η οικονομική πολιτική, ούτε η βελτίωση του κράτους και της καθημερινότητάς μας. Την οικονομική πολιτική θα την καθορίσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιβάλλοντας σκληρά μέτρα σε όποια κυβέρνηση προκύψει. Στο κράτος απλά εναλλάσσονται δύο κομματικοί στρατοί κατοχής, και η ενδεχόμενη αλλαγή φρουράς αφορά μόνο όσους προσδοκούν οφίτσια - όχι εμάς. Δε διακυβεύεται λοιπόν στις εκλογές αυτές, ούτε η οικονομική πολιτική, ούτε η ποιότητα του κράτους, των νοσοκομείων, του ΙΚΑ κλπ. Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδας ως ανεξάρτητου εθνικού κράτους. Τίποτα λιγότερο. Και είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για το μέλλον της.

Υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, ένα οριζόντιο σχίσμα που διαπερνά τα δύο κόμματα εξουσίας. Υπάρχουν πολιτικοί, και στα δύο κόμματα εξουσίας, που λειτουργούν υπέρ της διατήρησης της Ελλάδας ως ανεξάρτητου εθνικού κράτους, και άλλοι που λειτουργούν (συνειδητά ή λόγω ψευδαισθήσεων) υπέρ της δορυφοροποίησής της και της αποδόμησής της ως εθνικής κοινωνίας:

- Υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν την τουρκική απειλή και επιμένουν στην αποτροπή της, και εκείνοι που την παραβλέπουν και προτρέπουν σε "διάλογο".
- Υπάρχουν εκείνοι που συνεχίζουν τον αγώνα για το όνομα της Μακεδονίας, και εκείνοι που επιδιώκουν "να κλείσουμε το θέμα".
- Υπάρχουν εκείνοι που αναβαθμίζουν τη θέση της Ελλάδας στη μεγάλη σκακιέρα των πετρελαίων, και εκείνοι που προωθούν τη δορυφοροποίησή της από την Τουρκία.
- Υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν την κοινωνική διάβρωση από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, και εκείνοι που την καλωσορίζουν ως "πολυπολιτισμικότητα"...
Υπάρχουν, κοντολογής, οι πολιτικοί του Όχι και οι πολιτικοί του Ναι - και υπάρχουν τέτοιοι πολιτικοί και στα δυο μεγάλα κόμματα, αλλά με μια διαφορά:

Στο ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή κυριαρχεί μία ηγετική ομάδα, υπό τον Γ. Παπανδρέου, που τάσσεται κατά του "μονοεθνισμού" και υπέρ της "πολυπολιτισμικότητας", ενώ μειοψηφεί η ομάδα (παλιό "πατριωτικό ΠΑΣΟΚ", Βενιζέλος κλπ.) που τάσσεται υπέρ της κυριαρχίας του εθνικού κράτους. Αντίθετα στη ΝΔ αυτή τη στιγμή, η ηγετική ομάδα (Καραμανλής) κινείται στη λογική του εθνικού συμφέροντος, ενώ η ομάδα που υποτάσσει το εθνικό συμφέρον στο υπερατλαντικό (Μπακογιάννη κλπ.) μειοψηφεί και καιροφυλακτεί, για την επομένη των εκλογών.

Ο Κ. Καραμανλής, όπου χρειάστηκε τα είπε τα Όχι του...
1. Στο Βουκουρέστι άσκησε βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, μέχρι να δεχτούν αλλαγή ονομασίας, θέτοντάς τα για πρώτη φορά υπό σοβαρή πίεση.
2. Υποστήριξε το 'Όχι" του Τάσσου Παπαδόπουλου στο Σχέδιο Ανάν και την ελεύθερη επιλογή του κυπριακού λαού.
3. Υπέγραψε συμφωνίες με Ρωσία και Βουλγαρία για τους αγωγούς "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη" και "South Stream" που παρακάμπτουν την Τουρκία και καρκινοβατούσαν 10 χρόνια επί ΠΑΣΟΚ - και πλήρωσε το βαρύ κόστος της δυσαρέσκειας των ΗΠΑ, με πόλεμο των ΜΜΕ, εσωτερική υπονόμευση, μυστήριες πυρκαγιές και ταραχές...
4. Ζήτησε και πέτυχε τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις επιχειρήσεις FRONTEX, με αποτέλεσμα να περιπολούν σήμερα στα ανατολικά μας σύνορα, ελικόπτερα και σκάφη από άλλες ευρωπαΪκές χώρες (λινκ), και να τεθεί η πάταξη της λαθρομετανάστευσης ως προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

Αντίθετα, ο Γ. Παπανδρέου μας έχει δείξει τι σκοπεύει να κάνει στα εθνικά θέματα:
1. Πήρε θέση υπέρ του κατάπτυστου Σχεδίου Ανάν το 2004 (λινκ), και μάλιστα το έκανε λίγες ώρες πριν το μεγάλο "Όχι" του Τάσσου Παπαδόπουλου, προσπαθώντας να τον προκαταλάβει και να τον επισκιάσει.

2. Επεδίωξε το 2003 ως ΥΠΕΞ, και προαναγγέλλει πάλι μέσω συνεργατών του, την επάνοδο των "Σλαβομακεδόνων" προσφύγων του εμφυλίου, που θα δημιουργήσει εκ του μη όντος «σλαβομακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα (λινκ). Κατά την ίδια λογική δεν αποκλείεται και η επάνοδος των «Τσάμηδων» στην Ήπειρο, αν και αυτό δεν έχει εξαγγελθεί...

3. Δεν έχει αντίρρηση να ονομάζεται η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης "τουρκική" (βλ. λινκ)
4. Υποστηρίζει την ίδρυση τζαμιών στην Αττική και αλλού (λινκ)

Αυτοκτονικές επιλογές.Το τουρκικό προξενείο δια της κυρίας Καραχασάν ,"υποψήφιο" για την υπερνομαρχία Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης με τις ευλογίες Παπανδρέου.

5. Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 υποστήριξε ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για την υπερνομαρχία Θράκης την εκλεκτή του τουρκικού προξενείου Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν, η οποία είναι μέλος της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" (λινκ), πιέζει τους Πομάκους να αποκαλούνται Τούρκοι (λινκ) και γενικά προάγει τις θέσεις της Άγκυρας περί "τουρκικής" ταυτότητας της μειονότητας.

Η εκλεκτή του Γιώργου Παπανδρέου συνοδευόμενη απο τον Τούρκο πρόξενο και πράκτορα της ΜΙΤ ,Σαρνίτς. Το μέλλον της Θράκης επι ΠΑΣΟΚ?

6. Πιστεύει ότι "εμείς θα σύρουμε το κάρο της Τουρκίας στην Ευρώπη" (λινκ) και ως υπουργός Εξωτερικών έκανε ό,τι μπορούσε για να εξωραϊσει την εικόνα της στην ΕΕ, π.χ. μπλοκάροντας ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα "λευκά κελιά" στην Τουρκία (λινκ) και αποκρύπτοντας τις τουρκικές παραβιάσεις για να μη χαλάσει η εικόνα της «προσέγγισης» (λινκ)

7. Έχει δηλώσει για τις ελληνοτουρκικές διαφορές ότι "καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα λιγότερα και να κοιμόμαστε ήσυχοι" (λινκ)
8. Το πρόγραμμά του για τις Ένοπλες Δυνάμεις οδηγεί στον αφοπλισμό της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία, με κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, μείωση των ενεργών αεροσκαφών και πλοίων και στροφή των Ενόπλων Δυνάμεων στην "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" κατά το αμερικανικό πρότυπο (λινκ)

9. Δήλωσε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τον αγωγό "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη", ουσιαστικά ματαιώνοντας τη στρατηγική συνεργασία με τη Ρωσία (λινκ) και διαιωνίζοντας έτσι τη στρατηγική μειονεξία της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία. Η εγκατάλειψη των ρωσικών αγωγών "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη" και "South Stream" είναι ο μεγάλος στόχος των ΗΠΑ, αλλά και η ταφόπλακα στην προσπάθεια της Ελλάδας (που δρομολόγησε ο Καραμανλής με τις ελληνορωσικές συμφωνίες) να απεξαρτηθεί από το φυσικό αέριο του αγωγού Τουρκίας - Ιταλίας - Ελλάδας και να παίξει αυτόνομο στρατηγικό ρόλο.


Τα παραπάνω δεν είναι δική μας κινδυνολογία – είναι δικά του λόγια και έργα.
Άλλωστε ο Γιωργάκης δε μας κρύβει τις προθέσεις του - μας τις λέει ευθέως, απλώς τα ΜΜΕ τις περνάνε "στα ψιλά". Αυτή είναι η πολιτική του ιδεολογία: ο άνθρωπος είναι κατά του "μονοεθνισμού" (λινκ) και υπέρ της "πολυπολιτισμικότητας" (λινκ). Και μάλιστα στο πλαίσιο αυτής της ιδεολογίας, έχει εξαγγείλει (λινκ) και κάτι ακόμα που πέρασε "στα ψιλά": ότι θα δώσει ελληνική ιθαγένεια (όχι άδεια παραμονής! πλήρη ιθαγένεια με δικαίωμα ψήφου) στους υπάρχοντες μετανάστες, και θα φέρει ακόμα περισσότερους (!!!) στη χώρα (λινκ). Μιλάμε για έναν αριθμό μεταναστών που (βάσει των καταγεγραμμένων με άδεια παραμονής) αγγίζει τις 700.000... και σε μια χώρα που η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο κόμμα είναι 200.000-300.000 ψήφοι, αυτό πολύ απλά σημαίνει την οριστική και ανεπίστρεπτη μεταβολή του πολιτικού χάρτη της Ελλάδας:
μια τέτοια συμπαγής μάζα μεταναστών ψηφοφόρων θα μπορεί να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, άρα και να επηρεάζει την εξωτερική πολιτική ή να επιβάλλει "πολυπολιτισμικές επιλογές" όπως ίδρυση τζαμιών, σχολεία σε «μητρικές γλώσσες» μεταναστών (η πρόβα έγινε ήδη στη Γκράβα – λινκ - και το ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ της δασκάλας που δίδασκε αλβανικά -λινκ) κλπ.
Επιλογές αποτυχημένες όπως αποδεικνύει η δυτική εμπειρία, που διασπούν την κοινωνική συνοχή και γκετοποιούν τους μετανάστες, δημιουργώντας συνθήκες έκρηξης.
Αν π.χ. οι μουσουλμάνοι κάνουν ταραχές για το σκίσιμο (;) ενός Κορανιού (;) όντας παράνομοι, τι θα κάνουν όταν θα έχουν και δικαίωμα ψήφου; Θα ζητήσουν μπούρκα και σαρία; Πάντως στην Αγγλία αυτό κάνουν (λινκ) – αυτά είναι τα καλά της «πολυπολιτισμικότητας»...

Απο τα επεισόδια του Μαίου.Εικόνες σαν αυτές θα πολλαπλασιαστούν εάν εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΓΑΠ

Συμπολίτη,
με νίκη του Γιωργάκη στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, η Ελλάδα μας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια – θα αποκτήσει «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη, «σλαβομακεδονική» μειονότητα στη Μακεδονία (ίσως και «τσάμικη» μειονότητα στην Ήπειρο) και μια πανίσχυρη μεταναστευτική κοινότητα με δικαίωμα ψήφου, που θα καθορίζει τις πολιτικές τύχες μας. Πρωθυπουργός της θα γίνει ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει στο εθνικό κράτος, αλλά στην αποτυχημένη θεωρία της "πολυπολιτισμικότητας".Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα γίνει η κόρη του Μητσοτάκη. Με αυτό το δίδυμο, οι πατριωτικές δυνάμεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν θα ξαναδούν άσπρη μέρα.
Ίσως να νομίζεις ότι η λύση απέναντι σε αυτόν τον κίνδυνο είναι η ψήφος στον
Καρατζαφέρη ή στον Παπαθεμελή - δεν είναι όμως. Ο Παπαθεμελής, είτε πάρει 1% είτε 2%, θα μείνει εκτός Βουλής. Ο Καρατζαφέρης, είτε πάρει 4% είτε 7%, θα μπει στη Βουλή, και μερικοί βουλευτές παραπάνω δε θα κάνουν τη διαφορά. Όμως αυτό το 1+3 = 4% είναι το ποσοστό που μπορεί να δώσει στον Καραμανλή την πρωτιά και να στείλει τις αντιλήψεις Γιωργάκη / Ντόρας στον κάλαθο των αχρήστων. Αντιθέτως, η ψήφος σε Παπαθεμελή - Καρατζαφέρη -εκ των πραγμάτων- δίνει την πρωτιά στο Γιωργάκη, για να κυβερνήσει είτε αυτοδύναμος είτε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, και να εφαρμόσει όσα ευθέως έχει εξαγγείλει. Ούτε το 2% του Παπαθεμελή εκτός Βουλής, ούτε οι δέκα βουλευτές του Καρατζαφέρη εντός Βουλής θα τον εμποδίσουν τότε. Ούτε βέβαια η ΝΔ της Ντόρας. Μόνο η ήττα του Γιωργάκη στις 4 Οκτωβρίου μπορεί να εμποδίσει την εφαρμογή του προγράμματός του.

Επομένως αυτό το κείμενο είναι μια έκκληση σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου. Και στο "πατρωτικό ΠΑΣΟΚ" που ψηφίζει Παπαθεμελή, και στη "λαϊκή Δεξιά" που ψηφίζει Καρατζαφέρη, και σε κάθε ανένταχτο πατριώτη. Για μια φορά συμπολίτη, ψήφισε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Οι επόμενοι 5 μήνες (Δεκέμβρης και ενταξιακή πορεία της Τουρκίας) είναι ιδιαιτέρως κρίσιμοι και θα επηρεάσουν την πορεία της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες.Κλείσε τη μύτη αν σου «βρωμάει» η ΝΔ, αλλά ψήφισε μια τελευταία φορά Καραμανλή, για να γλιτώσουμε από το αντεθνικό δίδυμο Γιωργάκη - Ντόρας. Και στις επόμενες εκλογές, όταν θα έχει αποσοβηθεί ο κίνδυνος, ψήφισε ξανά ό,τι αγαπάς...

Ας μην πούμε και εμείς "Bravo Yorgo" * στις αντεθνικές πολιτικές που μας ετοιμάζουν..Καλό βόλι!


*1999: Οι δηλώσεις Παπανδρέου περι τουρκικής μειονότητας προκαλούν θύελλα αντιδράσεων εντός Ελλάδος . Η καθεστωτική Χουριέτ απευθύνει ένα "Bravo Yorgo" το οποίο πέρασε στην ιστορία.Η απόψεις του ΓΑΠ όμως όχι μονο δεν πέρασαν στην ιστορία,αλλά επανέρχονται απειλητικά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: