Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΣ (Για την ιθαγένεια)

Η Κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε πάνω από έναν μήνα στην εξουσία και ήδη αρχίζει να αποδεικνύη ότι θα πραγματοποιήση τους χειρότερούς μας φόβους. Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω σήμερα κανένα σχόλιο για την διαφαινομένη οικονομική της πολιτική, όχι διότι συμφωνώ με αυτήν, αλλά διότι άλλα είναι για μένα τα πιο σημαντικά. Τα Έθνη και τα Κράτη δεν καταστρέφονται από τα οικονομικά τους προβλήματα. Έχουμε χρεωκοπήσει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι κακό και δέον είναι να αποφεύγεται, αλλά η φυλετική αλλοίωσις, το Δημογραφικόν, οι υποχωρήσεις στα Εθνικά μας θέματα, αυτά είναι που καθορίζουν την πορεία ενός έθνους στον χρόνο.

Ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας λοιπόν και στα εθνικά θέματα, αλλά και στο θέμα της συνθέσεως του πληθυσμού, δείχνει την διάθεσί του να καταστρέψη τα πάντα.

Απέκρυψε την επιστολή Ερντογάν, την οποία δεν θα μαθαίναμε εάν δεν κυκλοφορούσε η είδησις στην Τουρκία, πήγε το πρώτο 24ωρο της θητείας του να συναντήση τον Ερντογάν, συζητά τον “διάλογο” μεταξύ των δύο χωρών (πράγμα που ανατρέπει την εξωτερική μας πολιτική εδώ και 60 χρόνια), συζητάει με τα Σκόπια για την “Βόρειο Μακεδονία”. Φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος τον Δεκέμβριο να τα δώση όλα υπέρ της Νέας Τάξεως…

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, προχθές ανεκοίνωσε ότι όχι μόνον θα δώση ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των μεταναστών που μεγάλωσαν εδώ (περίπου 200.000), όχι μόνον θα δώση δικαίωμα ψήφου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές σε όσους μετανάστες μένουν εδώ 5 χρόνια (δεν διευκρίνισε εάν εννοεί μόνον τους νομίμους ή και του παρανόμους….), αλλά ανεκοίνωσε την πρόθεσί του να αλλάξη την περί ιθαγενείας Νομοθεσία και να υιοθετήση η Ελλάς, το καθεστώς που ισχύει μόνον στις Η.Π.Α. και σε καμμία Ευρωπαϊκή χώρα. Σύμφωνα με αυτό το νέο καθεστώς, κάθε παιδί που θα γεννιέται στην Ελλάδα, αυτομάτως θα αποκτά ελληνικό διαβατήριο και πολιτικά δικαιώματα εδώ…

Ακόμη και η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, σε χθεσινό της άρθρο (της κας Λώρης Κέζα), επισημαίνει το αυτονότητον. Ότι εάν ισχύση κάτι τέτοιο, τότε μιλιούνια, εκατοντάδες χιλιάδες έγγυες γυναίκες θα έρχονται από όλες τις γειτονικές μας χώρες για να γεννούν εδώ. Έτσι τα παιδιά τους θα έχουν ευρωπαϊκό διαβατήριο και οι γονείς ευρωπαίων πολιτών αυτομάτως θα μένουν νομίμως εδώ χωρίς κανείς να μπορή να τους απελέση! Καταλαβαίνετε τί έχει να γίνη;

Στην πρόσφατη Σύνοδο για την Μετανάστευσι, αποκαλύφθηκε ότι σύμφωνα με τις πιο έγκυρες μελέτες, 240.000.000 άνθρωποι επιθυμούν να έρθουν σε μία οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή Χώρα. Πού λέτε να έρθουν εάν ισχύση η δέσμευσις Παπανδρέου; Ήδη βλέπω γυναίκες από την Τουρκία να μεταβαίνουν για να γεννήσουν στα γειτονικά τους νησιά του Αιγαίου, μετανάστριες έγγυες κατά εκατοντάδες μέσα στα πλοία στο Αιγαίο, ώστε να γεννούν μόλις πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, αλλά και την κάθε παράνομη και παράνομο μετανάστη, να κάνουν επειγόντως παιδί, ώστε να μην μπορή κανείς να τους διώξη μετά από εδώ…

Όταν αυτές οι θέσεις του νέου Πρωθυπουργού έγιναν γνωστές, όλοι μας βρεθήκαμε προ μεγάλου φόβου. Εδώ στην “Εκκλησία του Δήμου” μας, άρχισαν και δικαίως να φθάνουν κατά δεκάδες τα μηνύματα για το τί θα έπρεπε να κάνη ο ΛΑ.Ο.Σ. Άλλοι έλεγαν Συλλαλητήρια, άλλοι διαμαρτυρίες, ερωτήσεις κλπ

Χθες κατά την Σύνοδο της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. (στην οποία και εξελέγην ομοφώνως νέος Γενικός Γραμματεύς της) ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε την κίνησι ΜΑΤ.

Καλούμε επισήμως από χθες την Κυβέρνησι του ΠΑΣΟΚ να δεσμευθή δημοσίως ότι δεν θα προχωρήση σε αυτά τα μέτρα, σε αντίθετη περίπτωσι και εφ όσον επιμείνει δεσμευόμαστε να καταψηφίσουμε την επανεκλογή του κ. Παπούλια και αν και η όποια νέα ηγεσία της Ν.Δ. το αποφασίσει να πάμε τον Μάρτιο σε νέες Εκλογές, ώστε το εκλογικό σώμα, οι έλληνες πολίτες και όχι οι Πακιστανοί και οι Αφρικανοί που ονειρεύεται ο γεννηθείς στις Η.Π.Α. Γιώργος Παπανδρέου, να αποφασίσουν εάν θέλουν να αυτοκτονήση το έθνος μας ή όχι.

Η πρότασις είναι συγκεκριμένη και τεραστίας πολιτικής σημασίας! Το ΚΚΕ έχει 21 έδρες, αλλά έχει δεσμευθεί και πάντα έτσι κάνει, ότι δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία. Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν από κοινού 173 έδρες και άρα δεν εκλέγουν Πρόεδρο. Εάν εμείς ψηφίσουμε τον κ Παπούλια τότε τό τί θα κάνη η Ν.Δ. είναι αδιάφορο. Εάν η Ν.Δ. ψηφίση, το τί θα κάνουμε εμείς είναι επίσης αδιάφορο. Εμείς όμως από κοινού με την Ν.Δ., μπορούμε να ρίξουμε την Κυβέρνησι και να δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες να αποφασίσουν οι ίδιοι γι’αυτά τα τόσο δραματικά σοβαρά θέματα.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. παραμένει πάντοτε υπέρ της πολιτικής σταθερότητος και κατά των συχνών εκλογικών αναμετρήσεων αλλά ενώπιον της σωτηρίας της πατρίδος, όλα τ’αλλα ωχριούν. Θεωρούμε ότι η εντολή που έλαβε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου δεν καλύπτει την πρόθεσί τους να μετατέψουν την Ελλάδα σε “Πακιστάν” και άρα ο λαός και μόνον ο λαός έχει την ευθύνη να αποδεχθή ή όχι κάτι τέτοιο.

Η όποια νέα ηγεσία της Ν.Δ. είμαστε βέβαιοι ότι ενώπιον αυτής της καθαρής και έντιμης προτάσεως από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, θα αναγκαστή να αναλάβη τις ευθύνες της. Ο κόσμος της παρατάξεως δεν θα αποδεχθή την για δευτέρα φορά παράδοσι της εξουσίας στο ΠΑΣΟΚ και από την νέα ηγεσία και είμαι βέβαιο ότι οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες θα βγουν στουν δρόμους για να αναγκάσουν την ηγεσία τους να αποδεχθή την πρότασί μας και να σώσουμε την Ελλάδα. Εάν δεν το πράξη τότε οι ευθύνες και της νέας ηγεσίας θα είναι τεράστιες και φυσικά θα αποδειχθή απολύτως ποιος αντιπολιτεύεται στ’αλήθεια και ποιος όχι το ΠΑΣΟΚ.

Η πρότασις του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. θέτει όλο το πολιτικό σύστημα προ των ευθυνών του. Την Κυβέρνησι ώστε να αναλογιστή ότι δεν υπάρχει περίπτωσι να αφήσουμε ησύχως να περάση κάτι τέτοιο, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να ανατρέψουμε αυτή την καταστροφική για το έθνος μας εξέλιξι. Την νέα ηγεσία της Ν.Δ., ώστε να αποδείξη εάν πράγματι ο Κώστας Καραμανλής ήταν μία κακιά παρένθεσις και ότι έμαθε από τα λάθη της. Και κυρίως θέτει προ των ευθυνών του τον ίδιο τον λαό μας, ο οποίος θα πρέπη, έξω από τις κομματικές παρωπίδες να συνειδητοποιήση τί είδους “Κερκόπορτα” ανοίγει και πώς θα πρέπη να ψηφίση σε μία τέτοια περίπτωσι, στέλνοντας τον κ. Παπανδρέου πρόωρα σπίτι του.

Το πολιτικό παιχνίδι με την καθοριστική πρωτοβουλία Καρατζαφέρη ξεκίνησε και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…

Υ.Γ. Ευχαριστώ πρωτίστως τον Πρόεδρο για την τιμητική του πρότασι να εκλεγώ Γενικός Γραμματεύς της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά και τα μέλη της Κ.Ε, που ομοφώνως και πανηγυρικώς με εμπιστεύθηκαν. Θα βάλω τα δυνατά μου για να φτιάξουμε το κόμμά μας ακόμη καλλίτερο για να ανταποκριθούμε στις μεγάλες μας ευθύνες!

Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: