Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Τι δεν είναι είδηση στην Ελλάδα.!



Από τον Ιάσωνα...
.
ΔΕΝ είναι είδηση στην Ελλαδα...οτι:
.
1. Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες η δόκιμη ειδική φρουρός Σοφία Ψυχογιού, η οποία είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής. Μία από τις σφαίρεςπου είχαν πλήξει τη νεαρή κοπέλα είχε διαπεράσει το δεξί της χέρι, προκαλώντας σημαντική ζημιά στα νεύρα, με αποτέλεσμα να το παραλύσει.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο "Μετροπόλιταν" από τον κορυφαίο μικροχειρουργό κ. Νικόλαο Δαούτη, ενώ το ίδιο νοσοκομείο προθυμοποιήθηκε να καλύψει τα έξοδα..

Η Σοφία Ψυχογιού είχε τραυματιστεί στις 27 Οκτωβρίου 2009 έξω από το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής όταν, μαζί με συναδέλφους της δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τρομοκράτες.
Οι δράστες "γάζωσαν" το Αστυνομικό Τμήμα ρίχνοντας συνολικά 99 σφαίρες...
( Κωστας Ονισενκο)

2. Ρώσος δημοσιογράφος Κονσταντίν Ποπόφ υπέκυψε την Τετάρτη στατραύματα που του είχε προκαλέσει άγριος ξυλοδαρμός από αστυνομικό στη διάρκεια κράτησής του...
Ο άτυχος δημοσιογράφος, ο οποίος είχε δεχθεί πυρά στα γεννητικά όργανα, έπεσε σε κώμα από το οποίο δεν συνήλθε ποτέ, αναφέρει η ίδια πηγή...
Ο 26χρονος αστυνομικός που κατηγορείταιγια τον ξυλοδαρμό θα διωχθεί ποινικά

3. Ο υποψήφιος της δεξιάς Σεμπαστιάν Πινέρα εξελέγη την Κυριακή πρόεδρος της Χιλής με ποσοστό 51,61% των ψήφων προηγούμενος κατά περισσότερο από τρεις μονάδες από τον αντίπαλό του της κεντροαριστεράς Εντουάρντο Φρέι, ο οποίος έλαβε ποσοστό 48,38 Έκκληση για ενότητα απηύθυνε αμέσως μετά τη νίκη του. "Η χώρα μας χρειάζεται ενότητα, σήμερα περισσότερο από ποτέ. Αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή μεγάλαπροβλήματα και χρειαζόμαστε ενότητα", δήλωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κατά τις πρώτες δηλώσεις που έκανε έχοντας δίπλα του τον αντίπαλό του της κεντροαριστεράς Εντουάρντο Φρέι.
Ο απόφοιτος του Χάρβαρντ κ. Πινιέρα, ο οποίος κατόρθωσε να αποφύγει τον στιγματισμό του ανθρώπου του Πινοσέτ παρά το γεγονός ότι ο αδελφόςτου, Χοσέ, διετέλεσε υπουργός Εργασίας του Πινοσέτ, είναι ιδιοκτήτηςτου τηλεοπτικού δικτύου Chilevision, διατηρεί τον έλεγχο του 27% τωνμετοχών της αεροπορικής εταιρείας LAN, καθώς και το 13% της ποδοσφαιρικής ομάδας Κόλο Κόλο.
.
Σχολιο: Πρωτοφανες για την Ελλαδικη πραγματικοτητα οπου εχει καθιερωθει η υπονομευσις της κυβερνησεως από την επομενη των εκλογων (ιδιως αν η κυβερνησις εχει κεντροδεξια κλισι) η υπευθυνη και αξιεπαινη συμπεριφορα του υποψηφιου της κεντροαριστερας που εμφανιστηκε για να υποδηλωση εμπρακτως την ενοτητα με τον νικητη της δεξιας...

4. Ιράκ: Στην εσχάτη των ποινών δι΄απαγχονισμού καταδικάσθηκε ο Αλι Χάσαν αλ-Μαζίντ, ο επονομαζόμενος "Χημικός Αλι", για το βομβαρδισμό μεχημικά όπλα του κουρδικού χωριού Χαλάμπζα το 1988, κατά τον οποίο σκοτώθηκαν 5.000 άνθρωποι, όπως μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση.
Ο "Χημικός Αλι", δεξί χέρι του εξαδέλφου του Σαντάμ Χουσέιν, έχει ήδη καταδικασθεί σε θάνατο για την καταστολή της κουρδικής εξέγερσης, την επιχείρηση Ανφαλ (1987-1988), με 180.000 νεκρούς και την καταστολή της σιιτικής εξέγερσης το 1991.
5. ΠΕΚΙΝΟ. Δεν είναι μόνο το Ιντερνετ που λογοκρίνεται στην Κίνα και δεν είναι αποκλειστικά το Διαδίκτυο που εγκυμονεί κινδύνους για την κινεζική κυβέρνηση. Οπως φαίνεται, "επικίνδυνoς" για την τάξη μπορεί να είναι και ο κινηματογράφος. Μπορεί στα ταμεία των αιθουσών που προβάλλουν την ταινία Avatar να δημιουργήθηκαν τεράστιες ουρές, οι Κινέζοι θεατές όμως θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα με την περιέργεια.
H προβολή του Avatar απαγορεύτηκεστην πλειοψηφία των κινηματογράφων...
Η κίνηση επισήμως τουλάχιστονκρίθηκε σκόπιμη, ώστε να περιοριστεί ο ανταγωνισμός στην εγχώρια κινηματογραφική παραγωγή. Ωστόσο, η κρατική εταιρεία διανομής ChinaFilm Group προχώρησε στην απαγόρευση μετά σχετική συνεννόηση με τηναρμόδια υπηρεσία λογοκρισίας.
Το Πεκίνο φοβάται ότι πολλοί Κινέζοι θεατές θα κάνουν παραλληλισμούς ανάμεσα στη δική τους ζωή και στα όσα εξελίσσονται στη μεγάλη οθόνη."Για το κοινό που θα παρακολουθήσει την ταινία σε άλλα κράτη, αυτοί οι εκτοπισμοί ανήκουν αποκλειστικά στη σφαίρα της φαντασίας. Είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε άλλο πλανήτη. Και όμως, συμβαίνει καιστην Κίνα" εξηγεί σε μία ανάρτησή του ο νεαρός βλογκερ.

Υ.Γ
Επι του πιεστηριου...

Η κυβερνησι των αγροτων μετα την συναντησι που ειχε με τον Πρωθυπουργο της Βουλγαριας στα συνορα της επικρατειας, αποφασισε να δεχθη σε συνομιλιες και την Υπουργο της Ελλαδος που θα γινη δεκτη από τους νομαρχες της κυβερνησεως των αγροτων, όπως μετεδωσε ο εκπροσωπος τυπου της κυβερνησεως των αγροτων από το γραφειο τυπου της Νικαιας...
Η συναντησις θα γινη στην ανοικτη αιθουσα συνεδριασεων του υπουργικου συμβουλιου της κυβερνησεως των αγροτων σε γνωστο ...αυτοκινητοδρομο.!
Δεν γνωριζουμε αν εχη κληθη και ο Πρωθυπουργος τηςΒουλγαριας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: