Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ

του ανώνυμου Φοιτητή
αναδημοσίευση από το Greek Alert

Το γεγονός ότι το ιδεολόγημα του φασισμού και ναζισμού είναι καταδικαστέο και αμαυρωμένο καθολικά από την κοινή γνώμη, παραλαμβάνεται ως δυνατότητα αποπλάνησης του κόσμου από κάποιους επαγγελματίες «διεθνιστές» και αυτοαποκαλούμενους «αντί-ρατσιστές». Αυτοί οι επαγγελματίες «αντί-ρατσιστές» στην προσπάθεια τους να στιγματίσουν και να περιθωριοποιήσουν όποιους εκφράζουν λόγο εθνικό και αντί-νεοταξικό τους κολλούν την ρετσινιά του σοβινιστή, φασίστα και ρατσιστή!

Στην Ελλάδα αναρχικές και αντί-εξουσιαστικές οργανώσεις γεμίζουν τους δρόμους και τις πλατείες με πολύχρωμες αφίσες με διεθνιστικά, εθνομηδενιστικά και υβριστικά συνθήματα. Κατά την διάρκεια του τελευταίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου οι αυτοαποκαλούμενοι αντί-φασίστες γέμισαν τους δρόμους με αφίσες που έλεγαν ότι ¨Οι Έλληνες πανηγυρίζουν σαν δολοφόνοι.¨ και διάφορα άλλα υβριστικά όπως ¨Θα σας πάρει ο ( ).¨

Επιπλέον φασιστικές δραστηριότητες όπως κάψιμο βιβλιοπωλείων και γραφείων εφημερίδων γίνονται συστηματικά από τους «αντί-φασίστες».

Από την άλλη, πολιτικοί και άλλοι ¨διανοούμενοι¨ που δεν καταδικάζουν ούτε καν φραστικά τέτοιες ενέργειες, έχουν το θράσος να αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές όσους εναντιώνονται με θεμιτά μέσα στη νέα τάξη (απάνθρωπων) πραγμάτων, και εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το μέλλον της πατρίδας τους και της πολιτισμικής τους ταυτότητας. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και ¨διανοούμενοι¨ προπαγανδίζουν με άρθρα και εκπομπές τις εφαρμογές και τα σχέδια της «νέας εποχής-νέας τάξης πραγμάτων» που παρουσιάζονται με διεθνιστική, πολιτιστική και ανθρωπιστική ενδυμασία.

Στην πραγματικότητα όμως εξυπηρετούν εν γνώση ή άγνοια τους τα συμφέροντα του κεφαλαίου και του αμερικάνικου τρόπου ζωής!

Με λύπη διαπιστώνω ότι και η παιδεία μας, που χρυσοπληρώνει ο φορολογούμενος Κυπριακός Ελληνισμός παραμερίζει μεθοδικά την ελληνική παιδεία και την πολιτισμική μας ταυτότητα, και προάγει μια πολύ-πολιτισμική παιδεία(εξυπηρετώντας την παγκοσμιοποίηση). Οι αλλαγές τώρα που προωθούνται στο μάθημα της ιστορίας, φαντάζομαι μπορεί να φθάσουν και να ξεπεράσουν τη «ρεπούσια ιστορία»(ανάλογα με τις αντιδράσεις μας) δηλαδή θα φθάσουν στο σημείο να μας πουν μεταξύ άλλων: πως η τουρκική βαρβαρότατη εισβολή ήταν ειρηνευτική επέμβαση, κι ότι οι αγωνιστής του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. 55-59 ήταν «ανεγκέφαλοι σοβινιστές» που προέβαιναν σε τρομοκρατικές ενέργειες .

Τα ΜΜΕ και διάφορες εκδηλώσεις (επιχορηγούμενες κι αυτές από τους φόρους μας) προβάλουν ένα ουτοπιστικό διεθνισμό και απαιτούν να μας τον κάνουν τρόπο ζωής! Τα ιδρύματα Σόρος και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις (δορυφόροι του Σόρος) κατάφεραν να μας κάνουν να νοιώθουμε κόμπλεξ για καθετί εθνικό και να γονατίζουμε με ραγιαδισμό σε καθετί ξένο και υλιστικό! Επιπλέον οι ντόπιοι «σοφοί» και «προοδευτικοί»(επιχορηγούμενοι κι αυτοί από τους φόρους μας), κατάφεραν να καλλιεργήσουν(σε αρκετούς από μας) τα περί «κυπριακού έθνους» πράγμα που ποθούσαν και επεδίωκαν οι αποικιοκράτες από το 1878.

Ευχαριστώ, ένας φοιτητής

--------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: