Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Χρυσαυγήτες η χήρα του ΗΡΩΑ αντιστρατηγου Κουρούπη και οι βετεράνοι της ΕΛΔΥΚ σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία!!!

Διαβάζω σε διάφορα ΜΜΕ ότι :
Ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής εισέβαλε και διέκοψε την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Βασίλη Γκουρογιάννη, «Κόκκινο στην Πράσινη Γραμμή», με θέμα το Κυπριακό. Οι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο χώρο όπου πραγματοποιούνταν η παρουσίαση, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5), έσκισαν βιβλία και διέκοψαν την παρουσίαση του βιβλίου, επειδή διαφωνούσαν.

Τα ΜΜΕ είναι:
  • http://www.mytext.gr/?p=18635
  • http://www.tvxs.gr/v26539
  • http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=103670
Σαν πηγή φέρεται η Ελευθεροτυπία, η εθνομηδενιστική φωλιά των Ιών.
Δυστυχώς όμως για αυτούς η Ελεύθερη Ώρα τους διαψεύδει βάζοντας φωτογραφίες από τους....Χρυσαυγήτες της.


Επιτέλους! Οι Βετεράνοι, οι Πολεμιστές της Κύπρου του 1974 έδωσαν την απάντηση τους στον οχετό που έχει εξαπολυθεί τελευταία εναντίον τους. Η παρουσίαση του βιβλίου του Γκουρογιάννη η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στις 8 στην "Στοά του Βιβλίου" στην Αθήνα δε έγινε ποτέ. Και αυτό γιατί οι Έλληνες που πολέμησαν στην Κύπρο το '74, οι οικογένειες των αγνοουμένων, και μαζί τους δεκάδες Έλληνες Πατριώτες δεν θα μπορούσαν να αφήσουν να εξευτελίζεται η Μνήμη μίας εκ των τραγικότερων στιγμών της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.









Στο βήμα δεν ανέβηκαν ποτέ οι οπαδοί της Ρεπούση και όσοι θεωρούν τους Πολεμιστές της Κύπρου «δολοφόνους». Αντίθετα η αίθουσα κατακλύστηκε από την οργή των ανθρώπων που δεν ανέχονται άλλο να υβρίζονται η Μνήμη και οι θυσίες τους από το 1974 μέχρι σήμερα.
Οι σκηνές δίκαιης εθνικής οργής εκφράστηκαν εκεί που θα ακουγόντουσαν τα γνωστά παραμύθια περί «ελληνο-τουρκικής φιλίας» και «μοιράσματος ευθυνών». Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν αυτή στην οποία η σύζυγος του Ήρωα Αντιστράτηγου Παύλου Κουρούπη, Μαίρη Κουρούπη έλαβε «ετσιθελικά» τον λόγο αφαιρώντας τον από αυτούς που ήθελαν να σπιλώσουν και την μνήμη του συζύγου της.
Επιτέλους ας καταλάβουν κάποιοι ότι η αναθεώρηση της Ιστορίας δεν θα τους περάσει.




Δεν υπάρχουν σχόλια: