Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Μια υπόμνηση στο ΠΑΣΟΚ του ξεπουλήματος...

Τα ψέματα τελείωσαν και το αριστεριστικό ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό.
Προωθεί ενσυνείδητα τον εθνικό και θρησκευτικό αποχρωματισμό της χώρας, αποδεικνύοντας ότι είχε εξ αρχής συγκεκριμένη ιδεολογικοπολιτική ατζέντα: τον εθνομηδενισμό και την αρνησιπατρία. Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, επισημαίνοντας και το πολιτικό υπόβαθρο.
Και όλα αυτά, προειδοποιώντας τις κυρίες και τους κυρίους του, ασύστολα ψευδόμενου, ΠΑΣΟΚ ότι δεν τρώμε κουτόχορτο...


Ο Παπανδρέου μιμείται τους Βρετανούς Εργατικούς

Στο Ηνωμένο Βασίλειο κι ενώ ακόμα μαινόταν η φασαρία που δημιούργησε η πρόσκληση του BBC στον ακροδεξιό ηγέτη του BNP και ευρωβουλευτή Nick Griffin, να παραστεί σε εκπομπή του, έγινε μια αποκάλυψη, που όλοι οι παράγοντες του «συστημικού» Τύπου έσπευσαν να κουκουλώσουν, ώστε το 22% της αποδοχής του Griffin (από σφυγμομέτρηση που ακολούθησε την παρουσία του στην εκπομπή), να μην εκτιναχθεί στα ύψη.
Διαβάστε τα παρακάτω, για να ξέρετε τι ακριβώς κάνει το ΠΑΣΟΚ...
Η αποκάλυψη έγινε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου. Σύμφωνα με άρθρο στην εφημερίδα του Λονδίνου «Evening Standard», με την υπογραφή ενός τύπου ονόματι Andrew Neather, που έχει διατελέσει «σύμβουλος» (κυρίως λογογράφος) των Tony Blair, Jack Straw και David Blunkett (κομματική καμαρίλα των Εργατικών...), η μαζική είσοδος μεταναστών τα πρόσφατα χρόνια στη Βρετανία, δεν ήταν το αποτέλεσμα λαθών ή κακών υπολογισμών, αλλά μια ενσυνείδητη πολιτική των Εργατικών, οι οποίοι όμως προτίμησαν να μην αποκαλύψουν τα σχετικά στην εκλογική τους βάση.
Σύμφωνα με τον Neather, η στρατηγική αυτή είχε σκοπό να καλύψει κενά στην αγορά εργασίας της χώρας και να καταστήσει το Ηνωμένο Βασίλειο πιο «πολυπολιτισμικό», με στόχο να χτυπηθεί η συντηρητική αντιπολίτευση!
Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος ο Neather: «Θυμάμαι να βγαίνω από κάποιες συζητήσεις με την ξεκάθαρη αίσθηση ότι η πολιτική ήταν επιδιωκόμενη, ακόμα και αν δεν ήταν ο βασικός σκοπός της, να τρίψουμε τη μούρη της Δεξιάς στην ποικιλομορφία και να καταστήσουμε τα επιχειρήματά τους αναχρονιστικά». Οι επιδείξεις ιδεολογικού δογματισμού και μισαλλοδοξίας εκ μέρους των αριστεριστών, δεν εκπλήσσουν πια κανέναν. Αλλά, η συντριβή των Βρετανών Εργατικών, του πάλαι ποτέ κάστρου των αρνησιπάτριδων πρακτόρων της κομμουνιστικής KGB, είναι ευτυχώς προ των πυλών...

Φασισμός made in Labour Party

Η αποκάλυψη, που κάποιοι προσπάθησαν να κρατήσουν «χαμηλά», προκάλεσε αίσθηση. Φυσικό είναι οπορτουνιστές τύποι σαν τον Nick Griffin να τρίβουν τα χέρια τους. Στη Μεγάλη Βρετανία, μια χώρα με υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, όπου η κοινωνική αποσύνθεση (ελέω λαθρομετανάστευσης, εκκοσμίκευσης και συνεχούς φιλελευθεροποίησης των κοινωνικών σχέσεων), είναι παραπάνω από εμφανής, οι πολίτες πλέον δεν έχουν καμία αναστολή να ψηφίσουν το BNP. Δεν έχουν και κάτι να χάσουν. Εκεί έφτασαν τον κόσμο οι αριστεριστές (και υπόδουλοι στις ΗΠΑ και στο κεφάλαιο) Εργατικοί, εφαρμόζοντας «προοδευτικές» πολιτικές και κοροϊδεύοντας τον κόσμο...
Η «πολυπολιτισμικότητα» φέρνει φασισμό, καθώς ενεργοποιεί υπερσυντηρητικά αντανακλαστικά εκ μέρους των γηγενών που πλήττονται ευθέως, βλέποντας τον τρόπο ζωής τους να απειλείται από τριτοκοσμικές ορδές. Η δε επιβολή του από πολιτικές ηγεσίες, χωρίς την εκφρασμένη συναίνεση των πολιτών, μέσω σχετικών προεκλογικών εξαγγελιών ή δημοψηφισμάτων, χειροτερεύει τα πράγματα. Αυτό αδυνατούν να το κατανοήσουν οι άθεοι που απαρτίζουν τις σαθρές νεοφιλελεύθερες και σοσιαλδημοκρατικές ελίτ της Γηραιάς Ηπείρου. Και μετά κλαίγονται, επισείοντας τη «φασιστική απειλή», που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις αλλόκοτες και ανόητες πολιτικές τους!

Το ΠΑΣΟΚ στήνει «δόκανα» για τη ΝΔ

Είναι σαφές πού το πάει το ΠΑΣΟΚ. Αφού είπε ένα μάτσο ψέματα προεκλογικά, εμφανίζοντας τη λαθρομετανάστευση ως εθνική απειλή, τώρα την ενθαρρύνει ανοικτά, βασιζόμενο στην κοινοβουλευτική του πλειοψηφία των 160 εδρών (οι ψηφοφόροι δεν αποδείχθηκαν «ψύχραιμοι» για άλλη μια φορά...). Ξέρει ότι έχει τον ...«προοδευτικό» Τύπο μαζί του και περιμένει στη γωνία τη ΝΔ, έτοιμο να σπιλώσει τους αντιπάλους του με τη ρετσινιά του «ρατσιστή», τη στιγμή μάλιστα που το ΠΑΣΟΚ φέρεται ρατσιστικά στους Έλληνες, καθιστώντας τους «πολιορκημένους» στην ίδια τους τη χώρα και υποβαθμίζοντας καθημερινά τη ζωή τους, με την ενθάρρυνση της έλευσης εδώ οπισθοδρομικών μεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων, από τον Τρίτο Κόσμο.
Η μεθόδευση αυτή των διαφόρων τύπων όπως ο πολιτικά ανύπαρκτος Ραγκούσης, δεν θα περάσει. Όλοι αυτοί, κοινώς η εθνομηδενιστική παρεούλα του Παπανδρέου δεν έχουν την παραμικρή νομιμοποίηση να καταστρέψουν την ελληνική κοινωνία.
Το νομοσχέδιό τους που βάζει βόμβα στα θεμέλια της εθνικής και κοινωνικής συνοχής της χώρας, δεν θα περάσει, όσους οικουμενιστές ρασοφόρους και να επιστρατεύσουν.
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: