Διαβάστε τι λέει ο απλός κόσμος:
«Λέγεται ότι οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν να ενισχύσουν την οικονομία της χώρας ότι προσφέρουν στο ασφαλιστικό και στον πολιτισμό της χώρας μας... Αντίθετα: γνωρίζουμε ότι φεύγουν τουλάχιστον 2,5 δις ευρώ το χρόνο για βοήθεια των συγγενών τους. Εκτός ελληνικής αγοράς χρήμα που παράγεται στην Ελλάδα. Δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση λόγω χαμηλού εισοδήματος, άρα μόνο μέσω έμμεσης φορολόγησης προσφέρουν στο δημόσιο ταμείο. Μα δεν καταναλώνουν! Δεν ξέρουμε πόσοι και ποίοι είναι. Μήπως πρέπει να αρχίσετε από εκεί τις νομοθετικές ρυθμίσεις;»
«Αναφέρω ότι έχει ζήσει ο μέσος Έλληνας, απλά πράγματα που επηρεάζουν τη ζωή μας και το επίπεδο για το οποίο έχουμε πληρώσει:
- Υποβιβασμός της ποιότητας παρεχόμενης εκπαίδευσης και εξαναγκασμός Ελλήνων γονέων για ακριβές λύσεις εκπαίδευσης. Όσοι έχουν παιδιά στα ιδιωτικά δημοτικά να μας πουν γιατί τα πήγαν εκεί. Ειλικρινά!
- Υποβιβασμός συνθηκών νοσηλείας σε νοσοκομεία, ΙΚΑ κλπ. Ρωτήστε μια εγκυμονούσα γιατί δεν πάει να γεννήσει δωρεάν στο Αλεξάνδρα. Μάλλον γιατί είναι ρατσίστρια! Αφού πληρώνει φόρους όμως, γιατί;
- Υποβιβασμός συνθηκών παρεχόμενων υπηρεσιών ΜΜΜ. Φίλοι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιήστε τις γραμμές που πάνε στα περίχωρα των πόλεων!
- Εγκληματικότητα. Εδώ ακούμε το παράδοξο ότι η εγκληματικότητα σε ποσοστό που οφείλεται σε αλλοδαπούς (~35-40%) είναι μικρότερη από αυτή των ελλήνων. Μαθηματικά μυαλά και αυτά! Δείτε την αναβάθμιση του εγκλήματος όμως και τη σχέση των πληθυσμών. Ρωτήστε και τα θύματα του 35% να σας πουν την άποψή τους!
- Οδηγική παιδεία. Ανύπαρκτη».
«Δείτε ότι όλοι οι βομβιστές είναι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενεάς που αρνούνται την ηθική, την κουλτούρα, τη ζωή της χώρας όπου είναι πολιτογραφημένοι και αναζητώντας τις ρίζες τους, αυτοαποκαλούνται μετανάστες, ξένοι, φονταμενταλιστές...»
«Όσον αφορά στο θέμα του Δημοψηφίσματος που τίθεται από τους διάφορους νοσταλγούς της εποχής Χριστόδουλου, θα τους απαντούσα ότι δεν μπορούμε κάθε φορά ανάλογα με το καπρίτσιο ακροδεξιών αντιλήψεων να απαξιώνουμε λειτουργίες του Πολιτεύματος όπως το δημοψήφισμα. Άλλωστε δεν έχουν περάσει ούτε 100 ημέρες από τις εθνικές εκλογές» (σ.σ. τις οποίες μπορεί κάθε στιγμή η κάθε κυβέρνηση να επικαλείται, για να μην κάνει δημοψηφίσματα).Η όποια αντίδραση σε μια κυβερνητική πρωτοβουλία που μάλιστα τίθεται σε δημόσια διαβούλευση χαρακτηρίζεται «καπρίτσιο», ενώ γίνεται λόγος για λειτουργία του Πολιτεύματος (από αυτούς τους «δημοκράτες» που γύρισαν κάποτε την πλάτη σε 3.000.000 υπογραφές), που δεν έχει ποτέ ενεργοποιηθεί, κυρίως με ευθύνη της αριστεράς, από το 1974 και μετά...
«Η ανάγκη ενσωμάτωσης των αλλοδαπών πηγάζει από την “υποχρέωση” της χώρας μας να συμμορφωθεί στα πλαίσiα της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Η έννοια της εθνικής υπόστασης και πολιτισμικής διαφοροποίησης (καταγωγή, γλώσσα, παιδεία, θρησκεία κλπ) δεν συνάδει με τις προοπτικές της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή της ενιαίας δήθεν παγκόσμιας πατρίδας, κουλτούρας, πανθρησκείας, της γλώσσας και του τρόπου σκέψης των παγκόσμιων πολιτών, υπό το καθεστώς της “δημοκρατικής” εξουσίας όπως την επιβάλλουν τα διάφορα lobby στις τοπικές περιφέρειες.
Κάθε σύνδεση με παρωχημένες έννοιες που μπορούν να ξεσηκώσουν λαούς, να δημιουργήσουν πολιτισμικές αφετηρίες, οφείλει να διακοπεί εγκαίρως… Χώρες με ισχυρές πολιτισμικές, εθνικές ή θρησκευτικές αξίες, οφείλουν να απονευρώσουν τα σημεία αυτά και να εξομαλυνθούν. Χώρες με κλειστό οικονομικό, παραδοσιακό τρόπο ζωής, να ενταχθούν στην καταναλωτική μανία, στον εκμαυλισμό και στην αλλοτρίωση».Ο κόσμος μίλησε και μάλιστα νηφάλια, χωρίς να εκφραστεί με ακραίο τρόπο. Για να δούμε λοιπόν αν η κυβέρνηση θα λάβει υπόψη της τον κόσμο ή θα προβεί σε μια πράξη, που θα σημάνει το τέλος της κοινωνίας μας, όπως τουλάχιστον την ξέραμε.
Νίκος Χιδίρογλου
elora.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου